Workshop Sapte Pacate in Beauty Blogging







Sapte Pacate de Stil pe care le facem noi, femeile, la inceput de vara

Nu au trecut 3 luni de cand m-a apucat febra beauty blogging ului, dar in astea 3 luni am citit foarte multe bloguri.
 Azi vreau sa va scriu despre un blog foarte inspirational si anume BEAUTY BAROMETER

Urmaresc fiecare postare in parte si recent am zarit un concurs sau mai bine spus o provocare la care imi doresc foarte mult sa particip si clar as vrea sa fiu printre cele 10 persoane care pot participa la workshopul pe care il v-a organiza Ana Maria Tatucu, pe teme de beauty blogging.

Workshop-ul are un titlu sugestiv: Sapte Pacate in Beauty Blogging, iar cadru de desfasurare showroom-ul magazinului SevenSins.ro.

Ana Maria Tatucu a lansat o provocare in blogosfera romaneasca si avem ocazia sa scriem despre cele Sapte Pacate de Stil pe care le facem noi, femeile, la inceput de vara. 

Workshop-ul va avea loc luni, 23 mai, ora 19:00 ( durata pana la ora 21:00), showroom SevenSins.ro, Str. Orzari nr. 3.

Data limita de participare la concurs: 10 mai 2016.

Participarea se face lasand un comentariu cu link catre articolul inscris in concurs si o adresa de email. Se vor selecta prin jurizare 10 participante. 

Sponsor principal Workshop: SevenSins.ro

Parteneri: Farmec, Ivatherm, Vok.ro.

Mai multe detalii gasiti pe www.beautybarometer.com

TOP 3 Pacate

1. EPILATUL CU CATEVA ORE INAINTE DE EXPUNEREA LA SOARE

Da! am facut-o si eu de atatea ori si parca nu ma invat minte. Te suna o prietena si iti spune ca trece in 30 minute sa te ia sa mergeti la piscina si iti dai seama ca nu esti epilata? Fugi sa te epilezi si la piscina te mananca picioarele si ai un disconfort? Nu cred ca exista vreo femeie care nu a facut asta macar o data.

Inainte de a merge la plaja trebuie sa ne pregatim pielea, dar asta nu inseamna sa stam la solar sau sa ne epilam cu o seara inainte de plecarea la mare, nici sa facem masaje anticelulitice inainte de plecare.

Am invatat ca inainte de expunerea la soare este foarte important scrubul, pe care il putem face singure, acasa cu zaÅ£ de cafea si puÅ£in ulei de masline. Este foarte eficient pentru indepartarea resturilor de piele moarta, a impuritaÅ£ilor ÅŸi pentru asigurarea unui bronz uniform. 

2. ALEGEREA COSTUMULUI DE BAIE 

Alegerea costumului de baie este foarte important. Sani mai mari, şolduri mai înguste, câteva kilograme în minus, lipsa celulitei..cam cu asta am vrea sa ne ajute un costum de baie, dar pe plaja privirile fug mai mult la kilograme in plus, celulita, solduri mari si sani iesiti din cupe pentru ca nu am ales un costum de baie potrivit.

SevenSins a venit in ajutorul nostru cu o gama larga de costume de baie pentru toate preferintele.
Eu mi-am ales acest costum de baie bleumarin pe care il puteti gasi aici cu o reducere de 30%.


3. ALEGEREA UNEI CREME CU PROTECTIE SOLARA MICA

Nu te baza pe ideea ca daca vei cumpara o crema mai scumpa te va proteja mai bine impotriva radiatiilor ultraviolete. Ajungem tot la lista de ingredinte, careia trebuie sa ii acordam importanta cuvenita. Alege cremele in defavoarea spray-urilor si a pudrelor care raspandesc mici particule in timpul aplicarii, facilitand ingerarea lor. Potrivit numeroaselor studii realizate pe aceasta tema, majoritatea cremelor de protectie solara din comert contin substante chimice care sunt usor absorbite de piele, favorizand patrunderea lor in sange. 
Stai departe de cremele care au vitamina A!
Este mai mult decat benefic sa consumam alimente bogate in vitamina A, insa se pare ca ne face extrem de rau daca o aplicam pe suprafata pielii. 
Evita cremele cu factor de protectie peste 50+!
Specialistii avertizeaza ca persoanele care folosesc o crema cu factor de protectie mai ridicat de 50 au tendinta sa se expune prelungit la soare, fara sa aplice cu regularitate un alt strat protector de crema. 

Alte pacate as mai mentiona: machiajul prea strident la piscina, parfumul prea puternic si dieta mult prea drastica inainte de concediu.

 Va invit si pe voi sa participati la concurs! Si sper sa ne vedem la workshop.

Top 3 Videoclipuri populare pe youtube:
Unde putem socializa:
Facebook
Youtube
Instagram

Stay pretty, 
Laura

Laura D.

Un comentariu:

Instagram